Friday, December 18, 2015

MPO - a famosa freeport outlet

Minggu lepas ai ikut kak long jenjalan, dari kuantan kami ke labis,segamat kemudian masuk alor gajah cari kesesakan di a famosi, maka masuk la kami kat bawah ni

Best jugak, banyak lagi outlet belum di buka, pemandangan nya cantik, beza la jpo dengan mpo...
Orang punya beratur kat kedai nike berjujuks....tempat baru, banyak yang perlu di teroka....

Exit alor gajah tu lepas tu ke afamosa ikut je kereta banyak banyak tu, dari jauh dah nampak bangunan seiras di belanda tu, lawa.....ada yang panggil mpo ...ni la dia, freeport a famosa outlet




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...