Monday, August 31, 2015

Sehati Sejiwa

tajuk nya itu adalah tema hari merdeka tahun ini...sehati la sangat....sejiwa ke apa....kheee

Ni nak cerita pasal group wassap yang ai in.....bukan pasal malaysia, sebab rakyat mesia ni berbilanh bangsa makanya mustahil la sehati sejiwa tapi moga mesia aman

Berbalik kepada sehati sejiwa group wassap yang ai join tu, group gergirl sekolah menengah dulu berlatarbelakang ahli yang pelbagai ragam ....konon sehati sejiwa tapi belakang ngumpat ngata, penyampai cerita, pembatu api pun ada....dah la dalam group membangga bangga, sakit jiwa, ai left admin add semula...ikhs, ikhs, kadang kadang nak berapi bila tahu cerita tapi ada lak pakar motivasi yang mereda, potong stim betul...dalang bermaharajelela.....

Geram ni, lepas perasaan kat blog jer.....kheee...

Konon sehati sejiwa, ada cerita cepat jer g nyampai pada yang xde dlm group....dah tua perangai mcam darjah satu....konon baik tapi belakang macam puaka....kheee...ambil ko...

Namun, kemeriahan perarakan tadi dapat dirasa bila tengok permaisuri agong riang gembira....

Konon aman sejahtera, keluar berita, serpihan dijumpai di pulau reunion bukan milik mh370 ...sandiwara apa ni ? ....x aman keluarga mangsa...memang sakit hati....

Dari semalam lagi sakit hati....esok sambung lagi...kerja rumah banyak lagi...kheee...nite frenzs

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...