Tuesday, August 18, 2015

Meriahnya Nuffnang

Sejak dua menjak ni meriah pulak nuffnang....ada je iklannya....sejak lepas ramdhan masuk syawal, bukak mingzhu ada bagai bagai iklan terpampar....hasilnya entahla, harap harap bertambah walau uv ciput.....nak redeem ni...

Blog ni terhasil dari 2009 lagi namunnya tak meletops pun....biasala, ai ni buat apa apa takde yang cemerlang....awal awal hangat, lama lama tenggelam timbul...tapi sebab minat ...minat menulis, ia tetap bertahan....kadang kadnag ada cerita, kadang kadang terlupa, kadang kadang merapu buta buta..harapnya tak la memuakkan sesiapa.....walau tak seberapa, ada rindu didada, ada la ayat tercipta

Malam ni layan blog sebab oppa kerja malam, esok kami nak balik besut...tinggal la mingzhu tiga hari sebab kat besut xde line YES ....biasanya bila tiada entri tu stuck dengan lina YES lor....

YES ni laju tapi dulu 5g sedap la, sekarang line free 3g jer, cepat la abis....nak berblog x best....zaman    penjimatan ni, banyak yang kena cut....line free ni pun hadiah dari proton, tapi bulan september last dah....terpaksa slowdown lagi....

Di ambang pengecutan bujet ni, nak download imej pun x daya...khee, banyak yang nak disave agar meriah mingzhu agar nuffnang pun bagi banyak banyak iklan.....

Berjimat la jika tak mampu menambah .....nite

1 comment:

  1. In sya Allah ada rezeki tu..balik kampung ye...hati2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...