Wednesday, May 27, 2015

Pizza Megamall

Teguran buat perhatian satu dunia.....

Gred A terpampang didinding kedai...tapi lalat berkeliaran, set kat menu air mountain dew, dapatnya air strawberry, ice cream datang dulu, pizza menunggu, sup kena request....kenapa la jadi camgini, orangnya ada dalam tiga meja jer, bukan ramai pun....

Ai memang dah selalu layan pizza hut kat megamall ni, servis memang dua bintang jer, tapi kali ni dah tak tahan sangat dah.....tu yang nak bagitau satu dunia, selama mana pihak management nak tengok ruang kedai yang lengang tu....kalau servis best, mesti penuhnya sebab ramai orang ramai ragamnya, pergi megamaall sebab nak makan pizza jer bukan makan pizza sebab dah terpergi megamall....

Berniaga la dengan niat berniaga, bukan biar staff handle tanpa ambil cakna.....

Customer dengar terpekik terlolong sakit telinga la.....

Bahasa marah orang bawahan tu jaga sikit
Jangan buat orang tengah makan sakit

Update entri malam ni
Sebab lama dah jari tak menari
Tapi maafla kalau berbulu hati
Kerna entri menyekit hati

2 comments:

  1. tang lalat yang tak tahan dengar tu..

    bayangkan sebelum tu lalat tu hinggap kat mana>??!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la yang hentam jugak ni.....geram ke lalat

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...