Saturday, May 23, 2015

Hari ni bersama Nissan


Sesambil menunggu bola di tv, dapatla ai mencoret dan memapar 10 minit malam ni....

Hari ni ai ikut ciksu siti join karnival safety oleh nissan, mulanya dia minta tolong tengokkan wazien dan wajdi tapinya bila tengok orang ramai dan meriah, dia join sekali...x jadi pi kelas ngaji

Karnival ni anjuran nissan kuantan, buat kat showroom teluk sisik,...karnival safety kids....ramai, meriah dan warni warni... Acara bermula dengan sesi bergambar bersama keluarga di sisi lori bomba dan taklimat acara, kemudian budak budak di kumpulkan untuk acara menyelamatkan diri apabila terbakar...best nengoknya...di ajar bagaimana menyelamatkan diri bilaterperangkap dalam kebakaran, di ajar bagaimana menyelamatkan haiwan yang terperangkap....fun

Wazien kata best, dapat sijil dan goodies ....syabas buat nissan, menghiburkan...

Program bermula pukul 9, selesai pukul satu....ada makan makan, ada cabutan bertuah tapi nombor yang ai ambil, 83 tak bertuah....makanan pun ok....terima kasih nissan

Hati hati the red warriors, dah 1-2 ni, lagi tujuh minit....kesilapan hontaran kebelakang..gol..lions12....
Keputusan bola malam ni, kelantan 1 singapore 3


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...