Saturday, April 25, 2015

Sarapan pagi Sabtu

Pagi ni kita sarapan dengan keow tioew yang penuh kalori, namun kita balas dengan air detok, air lemon.....disampingnya air kopi kambing bioasli sebagai penyedap selera....sekali sekala langgar pantang takpe ler.....khee

Terliur tak tengok kepok putih melepak tu?....tu kepok ikan parang...kepok rejo beserah...sapa mau leh order dengan air....kepok rejo ikan parang beserah rm5/stgh kilo ....wassap ke kat no biss dlm link bisnes tu....ai poskan

Tadi bukak statistic google tengok blog minghu semalam pengunjungnya 303, banyak tu ...dalam sejarah...apa yg dicari ek...kheee....tapinya bila tengok kat nuffnang cuma 74 ... aik, jauh bezanya...pelikla pengiraan depa ni...namun hingga hari ini follower ai dah 606, cantik....terima kasih followers sayang...sama sama kita beblog....bloger ke 595 belum sempat contact lagi...tunggu....

Selamat berhujung minggu semua, jom kita ke pesta buku....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...