Sunday, April 19, 2015

Salam pagi Ahad



Happy Sunday morning, tentu ramai yang masih tidur, tak elok tidur lepas subuh.....jom bersenam
Dua hari lepas tak menulis.....terus gatal tangan pagi ni nak bercerita....walau keypad kat tab ni terbahagi dua...macam seksa je....tapi dengan tabah Ai gagahkan jua.....

Semalam kenduri kat pekan ke tasik chini sana.....kg apa ntah....lupa, anak tok ngah..jumpa la dengan mak sepupu yang tak pernah jumpa.....hadir kenduri sedara ni penting....mengenalkan kita pada insan yang kita cuma kenal Nama......

Dua image atas bawah ini adalah usaha Ai sekarang, bantal kain felt dan kek buah.....kek untuk
pasaran Kuantan la...nanti perincian detail di entri akan datang...sajer menayang...bantal felt hobi baru tapi masih terbantut, sebab Ai belum ada mesin jahit....tengah kumpul duit nak rembat satu mesin jahit singer.....kheee....doakan kejayaan Ai ya....Selamat berhujung minggu kengkawan

1 comment:

  1. teringin nak buat kek buah jugak nih..mak kat kampung suka kek buah..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...