Sunday, April 26, 2015

Ahad bersama Dominos

Semalam ada adik datang jual vaucher dominos, pe lagi hari ni pi tebus la....rm20 je dapat free regular pizza dan pelbagai less lagi...jadi la, merancakkan industri pemasaran, tolong adik berdagangan....korang mesti dah biasa kan dengan keratan vaucher dominos ni....kheee

Tebus free pizza kita grab satu golden chicken ni, dap la jugak....isi ayam yang di salut keju...sedap gok weh..cuit sikit je sebab keju ni tak baik untuk ai yang ada high blood presure ni....pizza sekeping je la, selebihnya simpan untuk oppa, balik kerja malam karang biar dia yang dia abiskan, tak perlu ai masak petang ni....

Strategi pemasaran yang bagus, dapatkan free dan mesti ada beli tambahan kan.....lama tak makan pizza, feeling dan kenikmatan tu tak menyelerakan sangat la.....topping pizza hut dengan dominos memang berbeza, sedap pizza hut lagi la...kalau orang yang suka nipis kerak suka la dominos...based dia pun kalau cukup capsicum baru la nikmat pizza itu.....i luv pizza....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...