Sunday, September 28, 2014

Aeon members Day

Hari ini 28 haribulan, bermakna hari shoping di aeon aka carrefour.....kerna pd setiap 28hrbln ada less 5 persen....sapa mau bagi lima persen tu ...goods for us goods for aeon... orang agak ramai terutama chainese.... tp mostly yg ada di aeon pd setiap 28 adlh yg peramah... sama sama kongsi harga barang dan bertegur sapa... melayu standard ... wat tak tahu ... apa kelas kan....khee... ai melayu yg sering di sapa oleh uncle n untie untuk compare harga....buat kad yer...harga member lain tau ....

hari ni lagi jimat...biasa kalau kat giant ni mau satu troli rm200++ tp di tolak 5% dan harga offer barang satu troli yang sama dapat la rm120 .... oppa kata sebab sikit jer tapi ai rasa sama je awal bulan shopping ni....jimat la di aeon pd 28hrbln.....

ecm ni ahad sabtu memang jem aaa....tapi hari kami pergi 12pm....x ramai lagi...parking mudah dapat....keluar ecm kul dua...dah kalut dah...orang dah ramai....lepas solat kami cari lunch...

teringat fb kedai makan dSepat di pantai sepat....terus oppa dengan tensionnya membawa kereta ke pantai sepat....hoo jauh la jugok.....sapa situ ramai orang....warung je...tapi menu banyak jugok cuma bagi ai boleh boleh jer la sebab mee bandung dia ada sotong...x suka....ni dia sebelum balik sempat snap....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...