Monday, August 18, 2014

Secawan Teh O

Hilangkan Kesan Teh di Cawan

imej di ambil dari search ask,...sejak update google chrome ni susah betul nak dapat imej dari pakcik google, taip je macam dulu bukan lagi penyelesaian...nak kena klik image dulu dan gambar nak di cari tak semudah yang di sangka.....pakcik google sudah kian menyusahkan??/...lain di minta lain dibagi...huhuhu

cerita sebenar ai nak kisah kan pasal adalah cara menghilangkan kesan teh pada cawan, kerna biasanya kekerapan menghidang teh akan membuat cawan berkarat,....ada petuanya di kisahkan pada MW....

begini caranya, ambil sedikit ubat gigi dan gosokkan pada cawan.... biarkan seketika sebelum dicuci dan kesannya cawan kembali bersih....cubalah

*semoga selangor dalam rahmat allah, semoga nasib TSKI terbela, semoga DSWA tersedar dari mimpi nya*

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...