Wednesday, August 13, 2014

Kuih Raya 2014


Hari ni dah 17 ari raya, baru berkesempatan nak tampal kuih raya ai...kheee, dan yang sebenarnya, ruang kosong sudah dua tiga lubang, yang tinggal tart dan biskut coklat bulat tak bernama yang ai buat sendiri ...lain lain dan licin,askar kecik ramai tahun ni menyerang...menghabiskan almond london, nutty crunchy dan samprit susu serta popia simpul....

dah nak hujung syawal ni rasanya tetamu unexpected dah berkurang, so tak perlu la nak menambah apa apa lagipun bahan buat kuih semua ada di wakaf tengah, cuma tadi ada biskut best je kat cahaya mart, samprit cheese kolor merah....kalau ada rejeki, esok nak rembat la sebekas....

baki lagi tiga belas hari, mari kita sempatkan diri dengan puasa enam....

2 comments:

  1. Byk kuih raya...bbrp thn lps mumme ada Buat almond London...last yr senang sikit...Buat cornflakes madu jer...thn ni hihihi....

    ReplyDelete
  2. MM > tahun ni semua tunjuk la tu...satu tak buat ke?....kheee, tahun ni kuih raya x penting, gambar raya yg penting....kheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...