Saturday, August 30, 2014

7 things about me dan versatile blogger awarD

kerja lama yang lama dah tinggalkan tag dan award....giveaway pun lama dah tinggalka....versatile la katakan
bila di tag adik farhana ni kan, kena la menghormati rasa sayang adik farhana dan kita join sama...tqs farhana...

syaratnya,

1. Terima kasih kepada pemberi award, = terima kasih farhana, http://farahanaramlan.blogspot.com/

2. Masukkan link blog pemberi award, = http://farahanaramlan.blogspot.com/ dan link entry yang berkenaan adalah, http://farahanaramlan.blogspot.com/2014/08/7-things-about-me-versatile-blogger.html

3. Pilih blog yang selalu diikuti, = blog cmg. blog abg jan, blog Mumme dan lain lain dalam list, lebih dari 15, tapi yang tiga ni wajib la untuk setiap update depa

4. Anugerahkan depa ni semua award versatile = lebih dari 15, semua dalam senarai kat blog mingzhu

5. Bagitau tujuh pekara kpd farhana,

========== 7 things about me ======

1. nama ai, aima bahasakan diri ai singkatan dari nama

2. anak sulung dari empat beradik,

3. berkahwin lambat dan masih belum punyai anak

4. tidak bekerja sudah hampir dua tahun namun tetap bercita cita menjd seorang pensyarah

5. sukakan kolor purple dan putih

6. suka makan nasi goreng serta sirap limau

7. suka sangat dengan cameron highland

 tqs farhana, akak hargai kerja farhana namun setakat ini sajer sebab akak tak ingin menyusahkan geng yang akak follow...depa semua mmg versatile.....almaklum la kami ni dah otai....luv tu write luv to read,....no play play...khee.

3 comments:

  1. Lamanya tak datang ziarah ke sini,, maaf ye..PC sentiasa berusaha untuk ziarah sagabat semua..

    ReplyDelete
  2. thanks sis Aima sbb share the facts about you :) saya pun anak sulung^^ xpe.. tak lama lagi sis dpt lah anak yang comel-ii kan.. bersabar ya ;D

    ReplyDelete
  3. PC > semoga sihat sokmo...datang la selalu...

    FR > amin....anak sulung memang kena byk sabar kan....kheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...