Monday, July 28, 2014

Malam raya Dan Kek buah Kukus

Di kesempatan ini sebelum melelapkan mata ingin ku titipkan salam aidilfitri buat semua readers....mohon kemaafan andai ada tulisan ai menguris rasa mencipta dosa...moga hari raya kalian penuh nikmat dan bahgia.....selamat bercuti....ai cuti panjang jugak ni....lps ni nak paksa tido ni, esok nak semayang raya ni....(payah nak lelap mata sebab td minum kopi super power)...maka ambil peluang update mingzhu la...

tadinya ai siapkan daging dendeng, ambil resepi dari SAJI  ubah dari kebiasaan buat daging rendang dan perap ayam nak bakar esok dan jugak try buat kek buah kukus cik mat .....derhakakan time kukusnya dari pat jam kepada dua jam sebab tak larat tunggu serta jimat gas dan jugak bekas kecik je....mcm marbeles jer...resepi sini der, http://www.tiffinbiru.com/2010/08/kek-kukus-buah-buahan-kontroversi.html?m=1 .....tara,

 kelabu ...camera kena wap da
dan pesan buat kwn kwn...khee

4 comments:

  1. selamat hari raya aima...mumme menyokong pesanan aima ni...

    ReplyDelete
  2. mm> selamat hari raya to u jugk...moga silaturahim maya kita mdapat rahmat dan berpanjangan....

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.

    sedapnya kek kukus ^^

    ReplyDelete
  4. CN > selamat hari raya....sedap...resepi cik mat x pnh mengecewakan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...