Tuesday, June 3, 2014

Bayam Hijau Menu Malam Ni


Bayam Masak Air

sayur bayam hijau
bawang merah lima biji
segenggam bilis
kiub pati ikan bilis maggi

campurkan semua dan rebuskan
siap, cepat dan sedap


nota mingzhu : menu malam ni ringkas macam biasa, janji ada sayur ....hari ni bumi kuantan dilimpahi hujan yang lebat, kilat guruh bersusulan, dari pagi ke petang...duk diam diam di rumah dan semua off...dua kali main switch tertendang ( betul ke bhs baku ni )....kheee

hari ni hari keciwa...sebab bakal mendapat rugi besar, ai order dengan kawan shake n take, banyak la jugak, mula mula katanya kos pos laju rm34...tapi bila dah pos huh..tu dia rm84....barang kawan lain pun order,ingat tak nak ambil cas pos tapi lebih lebih lak caj pos....macam mana mau cakap da....adus...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...