Friday, February 21, 2014

WhatsApp

dengar citer facebook beli wats app ....berbelas belas billion yg bersamaan RM52 billion...huh, lagi membiak la hantu hantu alam maya...pengasas whats app, jan koum berbesar hati dengan tawaran mark zukerberg, facebook.....org org kaya IT.....huh, bukan susah nak jadi jutawan ni....sapa nak beli blog ai ni, ai nak jual 50 juta jer...nak wat beli rumah kat janda baik ni....bukak oper....hahaha

dulu orang gile fb, le ni org gile whats app....hp dikepit 24 jam, tgk wats app...geng wats app, macam macam ado....buat group wats app atas nama kijo, lain yang dibualnya...en ben kita wat grup wats app pantai timur,...ai join tak sampai sehari....laju giler boraknya, depa ni takde kijo ke....terpaksa left grup sebab hp jeng, hang tak leh gerak lama....dlm 5min 800 msj....left is better...borak sampai jeng, jeng la ai....habis bateri sekelip mata....grup en haris pun macam macam ada....grup keluarga bebgai rupa, tu nasib baik anak sedara tak join semua...klu tidak mcm mcm video lawak jenaka.....mai kita layan pantun ai reka untuk grup sekolah lama,......hahaha...

lepas jumaat jumaat lagi
hari ke hari rasanya baru je mandi

anak anak bakal di tinggal nanti
kubur kata mari rumah kata pergi

sempat atau tidak aku naik haji
arwah abah pergi dulu hari
tak sempat menunaikan haji
maka aku menghitung hari

makan biskut osborne petang ini
lagak mem sambil nonton tibi



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...