Sunday, February 2, 2014

Gambang Safari Park

Hari ni kita save gambar di gambang safari park, tak banyak tapi bole la  jadi kenangan, nak pergi selalu tak larat, tiket mahal, ni pun pergi tiket free, kawan bagi, dua tiket ....so kami pun layan,

harga sebenar tiket adalah rm68 untuk dewasa malam dan siang, rm48 untuk dewasa malam saja,
harga tiket untuk kanak kanak lak rm48 ,

bagi warganegara yang membawa mykad...saper yg berjalan x bawak mykad????
harganya menjadi macam biasa la, rm38 dewasa dan kanak kanak rm28

letih kaki ooo...kemudahan cukup, surau, tempat makan dan tandas yang banyak...banyak lagi pembangunan tengah rancak di buat, semoga terus maju ya safari park...leh layan lg animal yg x pernah tengok nanti...huhu, klu ada rejeki...

 

 

                     

                   

 

  

                    






2 comments:

  1. wow...byk attractions dlm safari ni...insyaAllah ada chance mumme nak jg bw anak2 ke sana.

    ReplyDelete
  2. MM > banyak....dari pagi ke malam, kami pergi dah petang, tak sempat naik train masuk hutan...letih kaki la...agak best la...ada member stay kat resort sampai dua hari sebab nak explore safari je....puas hati la...banyak lagi yg belum siap tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...