Wednesday, February 5, 2014

Fifth Feb

   

Hari ini lima feb merupakan  hari ulangtahun kelahiran ai.....umur meningkat setahun, moga kesihatan bertambah baik, kehidupan juga bertambah baik dan esok juga seterusnya hari hari di lalui dengan penuh kebaikan...rahmat MU yang ku dambakan...syukur ya Allah atas semua nikmat yg KAU berikan

hari ni oppa balik kijo pagi tadi pesan tak perlu masak, sebab dia dah booking table untuk dinner,... huhh..abis siang ni nak berlapar ke....dia lak sesampai je dalam rumah terus rebah dan lena....huh bosannya, pagi pagi dah lapar ni, di pagi harijadi takkan nak berlapar, .....tengok dalam puyuk ada nasi, maka goreng la ...nasi goreng lagi, takpe my feberet,,,campak apa ada beserta secekak cili padi cukup untuk memulakan hari dengan ceria bersama semug nescafe.....

dah pukul sebelas, oppa masih tidur lagi...nampaknya letih bebenor kerja malam tadi....udahla takde sebarang ucapan....gerangnya...bosan, malas, nak melepek je rasanya...ikhs, x boleh boleh....hidup tak aktif ni bukan pegangan ai....kita buat kek besday la, carrot ada....pelagi jadi la, heavenly carrot kek resepi sifu, cmg....namun, yang nenas takde...kita tukar dengan kurma, resepi leh tgk sini,
http://www.tiffinbiru.com/2013/07/heavenly-carrot-cake.html
tapi macam biasa, ikut cara sifu gok suka menderhaka, kita kukuskan dia tak bakar ...kheee, memang superbm resepi che mat tak pernah mengecewakan.....

seharian ni layan ni je, oppa pun bangun tidur layan ni je, kek lobak besday.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...