Saturday, January 25, 2014

Terlepas Jumaat

Jumaat semalam terlepas posting, huhu...ingin ku sampaikan setiap jumaat ku hadis mu, wahai kekasih ku, ya hanana, s.a.w ...namun apakan daya, YES buat hal, DG pulak slow...taip taip tak send, send send tak jalan, baik ai pi jalan ke pasar....dan ku nanti jumaat depan lagi...dan lagi...

cerita jumaat 24/1 memang meletihakan,...kaki dan tangan ke ptg bergerak....mulai dengan pagi di pasar jaya gading, lepas tu restoran de aisyah, layan nasi kerabu ayam bakar power...lepas balik kemas kandang vanila, siram bunga, semai misai kucing dan daun belalai gajah, bakar sampah...masuk rumah basuh selimut....alih alih banjir lak dapur, air paip menembak keluar....alang alang mop dapur dan basuh semua pelapik kaki di dapur yanga ada tiga keping itu....huh...letih, lepas tu start masak, pucuk manis masak lemak, kerabu pegaga dan ayam goreng je, namun lamonya rasa kat dapur....yang pasti makannya kul lima,...hahaha..oppa kenyang makan nasi kerabu, dah petang baru dia lapar...


sudah makan akif dan adani, jiran depan mai nak main dengan vanila,...layan adani dengan biskut tiger bersama teh o.....oppa lak sepetang layan tennis open australia....

abis cerita jumaat, sabtu yang mana sekarang ini, ai berseorangan kembali, oppa masuk kerja, layan 728...deliceous korea dan deliceous man ...have a nice day rakan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...