Thursday, January 16, 2014

Barang Baru


comel tak comel tak ..kheee.........barang baru, bau kedai lagi, tadi siang ai pi beli kat megamall, kuantan optik, siap tak sampai sejam...very the cepat setakat ini buat spek...biasa dua tiga hari...

lama dah nak tukar spek sebab mata pun dah blur, rupanya mata kanan dah naik power seratus, mata kiri turun lima puluh, silau turun separuh....ooo patut la kadang kadang nampak blur, berkaca je....

bingkai murah tapi lens kita guna yang terbaik...mahal mahal bukannya ai mampu.... bonia mampu tapi tak suka la ada tulisan bonia tu...yang pasti ia berwarna purple...campur coklat sikit..dan comel nya bekasnya, stail dompet kecik, pink gitu....

yang pasti kali ni kita tukar gaya...frameless tak banyak pilihan, ambil la juga yang half walau nampak garang...sudah lama berframeless, kita slow slow berbingkai semula, half dulu, next two years bingkai penuh...dua tahun sekali tukarnya macam tukar tayar kereta...kheee

siap je spek, terus keluar megamall nak balik, kat luar geng geng MPK baru sampai, nasib baik ai cepat, macam tiket dah lebih sejam...berjalan menuju kereta, depan tu ada satu viva parking kat jalur kuning, orang MPK ingat mycar, siap tanya dan macam tak jadi saman la...kheee..bukan, ai memang kesedaran sivik agak baik, tak parking merata, dalam petak....viva tu siap letak tiket parking tapi parking di tempat salah...dapat la surat saman, rm30 katanya orang MPK ...dah rejeki

jangan di buat pekara di larang, akan akibatnya terpaksa di tanggung....huhhh
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...