Sunday, November 17, 2013

Layan kennyrogers Terr




 

Ceritanya ;  semalam, lepas menghadiri konvo kafa al kausthar ai dengan oppa p megamall sebab ada pc fair, terperasan pada banner tepi jalan, nak cari car charger yg dual....pusing pusing dan layan semua jurujual maka dapat la yg simple punya rm12, ada jugak yg empat lubang...ada jugak cable yang tiga cabang....jangan rambang mata, sebab quality belum pasti.

lepas puas pusing perut lapar, ingat nak makan nasi kat luar tapi tak tahan lapar, nak layan kfc dlu, penuh orang kat kfc, jalan ke depan nak keluar oppa singgah kenny rogers, wah...sedap ni, lama tak dapat menelan cheesy makaroni ni....oppa murah hati semalam, dapat layan kennyrogers...alhamdullilah..

balik malam, masak magi je kat oppa, ai minum susu je, sebab dah lewat dapat makan sebabbya semalam ada forum maalhijrah kat sini yang mana ahli panelnya catriona ros...esok lusa la cerita....

dan siang tadi, masak nasi lemak cover perut oppa yang semalam tak jumpa nasi...layan terr.... :P


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...