Friday, March 8, 2013

Masak apa Malam ni?


Nota hati : malam ni masak nasi goreng telur , goreng salmon dan salad . Hari ni pagi pagi dah keluar rumah macam nak g noreh lak tapi pergi wat check up ...kul 11.30 baru dpat masuk berjumpa dengan doktor.. kesihatan sudah makin baik...kencing manis dah normal darah tinggi je belum turun turun...

Lepas jumpa doktor pusing bandar bayar bil dan lepak giant tunggu oppa solat jumaat. Masuk dalam giant, mata i terus sakit sebab ramai sangat lelaki lelaki melayu yang beragama islam tak p solat junaat. Kenapa mereka diyakinkan islam? Sebab isteri isteri mereka memakia tudung...apa la yang di cari pada waktu solat ni si giant...troli yang ditolak pusing dalm giant bukan ada barang pun, anak depa ada la dalam tu...ingat ke tak sempat p solat sebab ada nak beli barang penting...selamba je orang sekarang tak solat jumaat..

Lepas tu pusing lagi bandar sampai ke jalan teluk sisik. Singgah pulak kat pusat rawatan qrs....lepak situ sejam wat tetapi....moga bertambah sihat

Sampai rumah dah pukul enam rupanya....rehat jap..letihnya...masak n makan...malam ni masak jkan salmon...ada offer kat giant tadi...sambar dia ketul...mana boleh jadi asyik qhalif je makan ikan salmon ni...jeles ngan qhalif punya pasal so kita makan  ikan salmon gak aa...dah kenyang hati senang mata kuyu laa....tunggu dulu mata, kena 4 jam lepas makan baru boleh tidu....layan halaqah lu.....




3 comments:

  1. Assalamualaikum..sue oii sedapnya salad n salmon tu.memalam nie terliur dah sue :)

    ReplyDelete
  2. fahz > ngantuk dh tu...sue mana ni? sue ke nor ke fahz ke?....khee

    ReplyDelete
  3. sedap tu....makan dengan salad ..

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...