Monday, February 25, 2013

Macam Macam Bisnes ada Rupanya

Sehari duk godek FB terjumpa satu pages yang menarik, abel collection. Best jugak bisness dia, mudah je tapi tak terfikir rasanya untuk orang biasa yang sibuk nak meniaga tapi tiada barang dan idea meniaga. Macam macam la akal manusia ni kan, idea kreatif, pages yang baru dibuka sept tahun lepas telah mempuyai liked 1k+++ , cayalah, tahniah buat owner kerana bijak mencari peluang.

Abel collectiaon menjual pola baju. Pelbagai pilihan pola pakaian ditawarkan di abel collection. Abel bole dicapai di sini, http://www.facebook.com/AbelCollection?group_id=282591141808449

Sebagai anak perempuan kepada seorang ibu yang menjana pendapatan as a tailor, sedikit sebanyak minat menjahit itu ada dalam jiwa. Belajar dengan cara memerhati sedikit sebanyak memberi kemahiran mudah kepada i, dalam duk takde kerja ni i cuba mencari peluang belajar menjahit online sebab ma pandai menjahit hasil belajar gaya pos. Dulu dulu banyak benda bole belajar gaya pos. Maka i pun minat juga mengrab satu pola di abel collection, tekap la katakan....tiru....

ni save link i takut tak ingat dan tak jumpa cari, nak ni,




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...