Saturday, February 16, 2013

Hartini Nursery







Ima (017 2677569)
Batu 6 1/2, Jalan Pantai, Pantai,
71770 Seremban, NS


Bulan lepas i pergi cari pokok belalai gajah dan mulbery di seromban. Mengikut google pokok belalai gajah boleh di dapati di YPL farm di jalan pantai, pantai. Dalam perjalanan ke sana i ternampak nursery ini dan singgah la setelah membeli pokok belalai gajah di YPL. Hartini Nursery ni sejalan dengan YPL farm, kalau dari seremban akan jumpa hartini dulu, dapat la pokok mulbery pulak.

Hartini nurseri ada macam macam pokok, yang kami tak jumpa kat tempat lain jumpa kat sini contohnya pokok limau sunkist tembikai. Next visit baru nak beli sebab takut i tak terjaga sekarang kan, mati pulak sayang la beli mahal mahal. Semasa membeli, i di layan baik oleh kak ima, dapat spesel price, beli pokok belalai gajah lagi satu, beli pokok mulberi yang dah berbuah dan pokok misai kucing bunga purple. Puas hati dengan kak ima, harga baik, pokok baik dan layanan baik, dan i berjanji nak bercerita pasal hartini nurseri dan here the story.

Hartini ada homestay, macam gambar kat atas, tapi terlupa nak snap homestay aritu. Homestay yang di belakang nurserynya, jalan masuk sebelah nursery. Besar jugak. 

Ada macam macam pasu juga di hartini nurseri dan pelbagai jenis pokok yang semacam ada yang takde di sekitar kuantan. Sesiapa yangt berminat nak mencari pelbagai jenis pokok boleh contact kak ima di talian 017 2677569. SEKIAN.





3 comments:

  1. Kak Ima pasti gembira pasal ini. Saya akan tunjukkan kepada Kak Ima nanti. Terima kasih kerana mempromosikan Hartini Nursery =D

    ReplyDelete
  2. wahhh sy plak yg teruje ni...thx ya...suke3...nnt singgah lg kt nursery kami ya
    ruQaiyah bAkri

    ReplyDelete
  3. NC > kim salam sama kak ima, kata org kuantan kim slm...sama sama....

    RB > insyaAllah jika ke seremban lagi kami singgah lg ke hartini nursery

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...