Thursday, January 3, 2013

Kuala Gandah

1 jan 2013
 tengok gajah kat Kuala Gandah
exit ikut lancang, 3 jam  jugak la dari kuantan
bagi makan gajah je, dah x bole mandi dengan gajah lagi
dont expect much sebab depa ada new law, sekali singgah deerland

baru lepas berkubang
total gajah sini 28 ekor, ada nama langsat dan pandan

 kak reen dan wazien berani bagi tebu je

 wazien, hyper boy terjatuh depan pagar umah dia sehari sebelumnya
bengkak muka dan bibir tapi masih ligat berlari

 wajdi yang suka posing tapi gaya satu je, tangan bawah dagu

bawak ciksu and family tgk gajah sbb bos dia duk jauh 

 wathiq baru nampak tu pun snap yang gagal

lepas tengok gajah singgah deerland
banyak ooo deer, bagi makan keledek, rakus semer

 yang ni jual mahal duk jauh x heran dengan makanan

 ada seekor burung unta, kesepian dia xde couple

 merak di kayangan

nota hati : hari ni mendung semacam je, baju sebakul nak sidai....panas la wahai hari.......

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...