Saturday, January 19, 2013

Iklan Raya Cina dan Abah

salam pagi sabtu, 7 rabiul awal....pagi nan mendung, hujan je dari semalam dan kini lagi 5 hari nak sambut maulidur rasul, SAW...moga hari mendatang penuh keamanan

layan dulu iklan raya chinese new year ni, jumpa kat fb




terbaik dari bernas, kita memang mudah lupa dan alpa....namun akhirnya kita kan balik pada yang berjasa....
jasa orang tua kita tiada nilainya, nilai sebuah keluarga walau seramai mana kawan kita, tiada taranya, kala susah kembali dia menolong kita.

abah, sesungguhnya walau nikmat bersamamu walau sekejap cuma ku kecapi namun saat saat itu tetap bergegar di hati.....ku rindu padamu, Ya Allah cucuri la rahmatMu ke atas roh abahku.

nota hati : baby kat dalam iklan mcm qhaliff je...kheee, jom balik KT ari ni....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...