Wednesday, January 30, 2013

Big Break Finale

Finale episod big break rupanya malam ni, dan pemenangnya adalah NICO...oo orang dia, nico from singapura. Nico lawan lawrance.Nico, from young man to the future cheff. Maka dapat la belajar diploma cheff. Tahniah Nico. Eli kira tempat ketiga la.

Hari ni my oppa ambil kereta yang di hantar repair kat perodua kg tiram, IM. Janji perodua tiga bulan baru siap, tukar sekeping pintu tapi sebulan je, ok la. Ok, good work perodua IM. Staff layan baik, kalau tak salah namanya azhar (nak tanya oppa dia dah tido, awal konon nak bangun kul 4) menerangkan dengan detail dan memudahkan urusan kami. Kereta bersih macam dibasuh, cat xde beza namun pemegang pintu tetap yang lama, pintu je baru. Kenangan la tu. Syabas buat perodua IM.

Bread, love and dreams ajar ilmu baking, untuk kekalkan kelembapan roti, letak air dalam bekas semasa menbakar roti. Air melembapkan udara dalam oven so roti pun lembut. Kim Takgu memang menitiskan air mataku.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...