Wednesday, January 9, 2013

Akif yg Tak aktif

akif, anak jiran taska depan
dia demam campak, badan panas
pagi ni transfer sini jap maknya nak masak
asyik berdukung je, duduk nangis
ni dah tertido lepas nangis nangis
tertido atas bahu che man..khee
tengok man balik terus nak kat man
lena pada jam 9.00 am
tada....dah bangun 10.30 am
merangkak ke pintu
nak balik....

nota hati : esok nak datang lagi...datang la kalu kami ada...khee, sebab kalau tak cukup air kami nak lari ke negeri jiran sebelah sebab hari ni che man dah cuti

hari ni macam nak buat saffron milk pudding morrocon, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=265807810214236&set=a.213005982161086.46458.100003550576110&type=1&theater 
saffron xde, kita guna air mawar je la tanpa gula based dengan madu je........jap lagi la....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...