Saturday, December 29, 2012

Lomang dan Nasi Lemak dan Rendang Ayam

genap sudah tiga bulan ku jaga makan
buah, roti, sup sayur, ikan bakar
tahap kesihatan cuma pulih 20%
macam mana nak normalkan tekanan darah ni?
bacaan kolestrol juga
aduh, doktar kata sebelum ni aku tak kontrol makan
opss sorry doktor, i makan ikut time dan tak overeating
sekali sekala je makan nasi lemak
lemang pulak time raya je
begitu juga rendang ayam
rindu nya pada sambal sotong
tiga bulan dah tak makan nasi lemak
argh rindunya ....


2 comments:

  1. akk kena kolestrol ke???haaa....kena gak n wajib gak control mkn 2.jgn nk ikut nfsu kang dh susah mula la nk jmpe doc..nasihat

    ReplyDelete
  2. budak kg> aaa, bacaan kolestrol lebih satu point, tiga bulan dah makan nasi lemak gulai lemak, apa2 lemak...kheee..tq tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...