Saturday, December 29, 2012

Empat Empat Empat


dah 444 eh....

Join this site
Members (444More »
Already a member? Sign in

   

sedar tak sedar followerku dah 444, dah nak 3 tahun blog ini wujud namun kejap ok kejap tak ok, entah kenapa kewujudanya tak jelas, asalnya nak save all my copy, kadang rasa nak meniaga tapi tak ada barang namun mingzhu bermula dengan jual koyok kaki, yang buang toksin tu, sempat la jual beberapa dozen secara online namun terpaksa la di stopkan setelah permintaan dan tak menggalakkan serta suppky takde sebab supplier dan berhijrah....maka blog ni jadi tempat mencoret dan juga tempat paste segala yang menarik perhatian dan tempat simpan kenangan.

kadang kadang pamer makanan, kadang kadang ahli keluarga, kadang kadang tempat lawatan namun aktiviti tak boleh di over acting sebab tuan besar tak berapa bagi kebenaran padahal penting kalau save kat sini sebabnya segala kenangan tak lagi di albumkan secara fizikal, dah tak cuci gambar...huhu

kadang kadang macam nak bagi gift kat spesel follower berdasarkan nos spesel namun asyik terlupa, kali ni nos menarik adalah 444, so perhargaan tuk follower spesel ni kita promosikan link dia.... 

http://syahsibudakmerah.blogspot.com/

MRS.SUPER DOTDOT

My Photo
kota tinggi, johor, Malaysia
SIMPLE PERSON .. STUDIED AT SMKBM . ANAK CIK NASHA N CIK DIN

blog student, simple, kreatip dan menarik......cuma akak nak komen pasal salji tu mcm mengganggu sikit...but then keep update.









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...