Monday, September 3, 2012

16 syawal dan biskut raya

sesudah dua minggu lebih beraya, kini biskut raya dah menyusut.......nak kena buat baru nampaknya..ikhs, popia simpul paling laku, almond london dah kurang glamer.....snow flake juga yang terbaik. Tahun lepas biskut macam tak laku, tahun ni tuan rumah pun layan semekut sampai kelek balang merata2 terpaksa la buat tambahan ni, idea dari 5 rencah 5 rasa tadi ok gak, biskut peanut butter....jom, p kedai cari peanut butter...

raya kali ni rabbies tu yang jadi perhatian, dari 4 tinggal 2, kelabu dan itam, kerjanya duk dalam bekas makanan, dan pandai minum kat bottle, makan makan makan....jangan obes sudah, budak budak datang beraya menyinggah banyak kali pulak, semata nak tengok itam dan kelabu...ibu dan paknya orang dah tak layan....pagi ni coklat banyak kali mencakar tangan sebab lambat bagi makan...sabau je la

ni je tinggal

rabbies yang survive, itam dan kelabu

2 comments:

  1. rajinnye nk wat kuih lg tambah stok..sy idak le...yg ade pun kuih tunjuk sumenye...hehheh

    ReplyDelete
  2. intan > rajin time rajin, time malas melepak je...khee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...