Saturday, July 14, 2012

Melaka

jalan jalan ke melaka
bandar bersejarah penuh makna
singgah sehari menjamu mata
kembali lagi suatu masa

kerna masih banyak kawasan yang belum sempat di terokai.....huhu
walau dulu dulu dah biasa ke melaka tapi
melaka kini macam macam ada....




menara taming sari
snap separuh separuh...khee


dan bermalam di sini



 tenang dan nostalgia

ada kolam




nota hati ; tak tahu nak p mana pd satu hari itu, ingin ke PD mcm tak best, terlajak ke melaka dan teringat satu tpt yg penah muncul pd satu blog kak cik rasanya, desa balqis, search dan cal, lucky ada rumah kosong, stay satu malam dan pagi nya ada sarapan nasi lemak best yang di sedia kan oleh IBU.....sesuatu untuk outing sekeluarga, kawasan bersih yang luas.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...