Tuesday, July 24, 2012

Google Best


  1. malam ni nak test resepi maruku kacang peas, resepinya kendian la ya.....lor, den xde acuan maruku, kena la gotel gotel macam cendol....maka goreng la...namun bencana menimpa, meletup letup pulak dia..adus, putus asa ni, baru nak plan something big, but then small challenge  mematahkan semangat ku....huh, jap kita google la camno nak kembalikan semangat yang baru berputik dan dipatah kan oleh letupan yang menakutkan ini...maka pencarian bermula, ku taip kat google search dan kuar macam ni,
    bagaimana mengelak kuih tepung pulut dari meletup bila di goreng
    lor keluar la resultnya , 
  2. KUIH BOM PULUT HITAM | Bila Chah Ke Dapur

    bilachahkedapur.blogspot.com/2012/03/kuih-bom-pulut-hitam.html
    17 Mac 2012 – Perjalanan pergi balik dari hantar Ariff ke sekolah, yang pasti saya akan menempuh jalan yang di kiri kanan banyak pokok ... 3 sudu tepung pulut hitam ...Rehatkan kira-kira 20 minit untuk mengelakkan kuih meletup semasa digoreng....Kek Coklat 5 Pintu, Dan Bagaimana Turut Serta Kuiz Terkumpul ...
  3. Blog Tak De Tajuk: Kuih Getas

    princesseryna.blogspot.com/2011/08/kuih-getas.html
    2 Ogos 2011 – Satukan tepung puluttepung gandum dan kelapa parut. ... Itu sebenarnya nak mengelakkan daripada meletup-letup bila digoreng dalam kuali ...
    Anda telah melawat halaman ini 2 kali. Lawatan terakhir: 24/07/2012


    dua dua blog ku buka dan cara nya merehatkan doh itu, esok la sambung goreng....
    semua ada kat google....

    nota hati : setiap masalah ada jalan penyelesaiannya cuma jangan putus asa je.....ya allah ku syukuri nikmatMU....selesaikan keje rumah layan tv dan kendian tido.....esok bangun pagi pagi....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...