Wednesday, May 9, 2012

Menu Hari Ini

sarapan - lempeng dengan baked bean cheese
nampak sifu, cmg pun sarapan ngan lempeng pg ni tapi dgn kari
kenapa cmg jadi my sifu, ???
sebab, mula mula belajar buat muffin tgk blog cmg
dan satu lagi, buat roti pun tgk cmg
dan semua memang menjadi dan sejak itu hari hari bukak blog sifu


minum petang - pulut duyan
balik dari nyetel kan bil dan terminate streamyx (asyik hang jo, tiap mggu cal customer servis, dan technician dio pun dah datang dua tiga kali, problem sama, tak lembap tapi hang jo, sangkut2, google chrome x bole buka lgsg, mozila @ godzilla je buleh tu pun slow, kdg2 laju, dlm smggu bole bilang brp hari oknya) singgah beli duyan, beras pulut dah beli kat pasar payang bulan lepas, nise pun stock dr pasor bt 6, santan beli kat cahaya mart maka berpeluh peluh menyediakan menu minum petang ....yummy

kami pakai yes 4G sekarang, laju dan kurang bermasalah lagi setakat ini



nota hati; sejak s3100 sudah pulih, mudah pula nak snap makanan, baru tahu teknik pencahayaan dan menu(bukan makanan eh) yang patut di pilih, sama ada party, beach, atau food dll dan sejak duk umah tak buat apa2 selain masak masak masak maka banyak la gambor makanan.....semasa kesempatan ada ini, ku masukkan semua kat mingzhu-collection. Ngantuk....zzzzzz.....sweet dream 2 all....

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...