Saturday, January 14, 2012

Sabtu Yang Indah


pagi ini renyai renyai je tak macam semalam, lebat ke petang
mentari macam nak bersinar, tapi saat ampaian di tarik keluar, bertitisan semula, namun kecerahan itu mendamaikan

lewati semalam dengan dugaan hujan,
ku redah jln kuantan kemaman ke kelas baking dekat kedai kak fazlina
kedai kek fast buat kelas demo pau, potato bun, donut america dan muffin
dari kul 2.30pm - 5.30pm - rm50
lupa nak tnya saper nama chef. yg pasti chef berpengalaman 25 tahun dr bakels - uncle chinese
( x sempat snap satu pic pun sbb kelam kabut )
kepada sesiapa yg berada di kemaman yg berminat ambil baking class bole dptkan info di kedai fast bakeri sebelah restoran raihan di chukai tu....
best dan tambah ilmu

dan pagi ini lewati dengan ceria,
sebab badan rasa sihat setelah berbasikal sejam
dalam renyai2 ku redah jalanan
melawati jeram estate yang ada kolam jadian serta air terjun kecil yang menarik
tapi banyak anjing, asyik kena salak je
next week cycling sambil snaping la...kheee

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...