Monday, December 12, 2011

TenSion Camgini

sejak khamis ke ari ni streamyx problem, berukbang pun KO.....
nak upload image pun x dapek...kurang mood gini dah la tuan dia ni tgh giler shooting....apa pc ni dah tak betul ka? dah la connection asyik HANG jo....tensi0on camgini....

tadi keje kuala berang, masa rehat p buat massage...pergh best ...kat kedai kak mie spa di bandar kuala berang, lepas tu tokei spa promote benda ni,
pok pek pok pek, beli la, rege nya mmg rm30, sbb tgk penggunanya Tie tukang urut btu kulit dia mmg lembut sgt....bole jadi ubat hilang ngantuk dan mmg terbukti kesegaranya...ku sapu di muka masa tgh drive...segar tak ngantuk...
kat bwh ni ku dpt di sini,http://myherba2u.com..alamak promosi pree lak...

Namiconia Span Konjac

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...