Tuesday, November 1, 2011

Malam Tadi Punya Projek

sesepulang dari keje
sempat layan 5 rencah 5 rasa
mamat 5 rencah 5 rasa ni islam ke,
nama cina, muko cina
tapi di akhir rancangan dia berkata 'insyaAllah'
konpius......

mula-mula masak untuk perut yang lapar dan tuan besar yang akan balik kul 8pm nnti
keluar semua bahan, goreng daging dulu,
alamak.....gas abis, ni kena tuan besar yg belikan
sebab tak tahu nak beli kat mana...hehe...
nak masak pe ni,
arghhh, layan benda senang je la, guna rice cooker
rebus makaroni and gaul dengan daun selom, bwg dan lebihan tuna hok wat sandwish last week, cili potong bg kik sikit..lala...jd la macam ni,


jam 6.30 petang
lepas pewut kenyang, siapkan tugasan dari tuan besar, bunga untuk kedai dia

bekasnya

Bahan Bahan nya

jadi la Bunga Burung Bawang


siapa yang minat dengan bunga ini bole ke sini,
sudahla cerita, posting n keje.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...