Thursday, May 12, 2011

I LIGHT U


jom join giveaway ' i light u '
giveaway ke 5 abg eq
ni kali kedua ku join
kali pertama xdpt pe
sebab hentam kromo
kali ni klu dapat lilin merah tu,
tindra MYS candle
ku lompat ke alang tinggi
siapa yang berminat turut serta
sila ke,

namun ini peluang ku, abg eq sila selusuri ayat ayat powerku....khee


S


cahayamu menyinari hidupku

warna warni banner mu
memikat sukma ku
wahai abg eq pujaanku
ku join giveawaymu

tindra MYS candle idaman
buat menghiasi malam romantikku
moga ia menjadi hadiah dari seorang teman
sempena hari bersejarahku

abg eq yang ku kenal dari dulu
peramah dan pemurah id tagnya
tiap komen balasannya satu satu
moga diriku mendapat candle percuma

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maka ini tag kan kepada,

(nor cepat ya esok tarikh tamatnya)





nota hati ; lilin tu berkenan sangat tu, abg eq nilai jgn x nilai aima punya pantun seloka dan slogan power....khee....tapi ni nak mengampu, mula mula berblog ni aima jumpa abg eq punya blog, terpesona dengan picture yang dia snap tu, power2, masa tu follower abg eq cuma 400++, semua comment dia reply satu satu, tp sekarang dah beribu x menang tangan nak mereply nya kan abg eq kan....apa apa pun tabik hormat spring potato kat abg eq.....wish u luck in your PHD n life...

5 comments:

  1. ok kakAima...terima kasih ya..nnt No p lawat sana..

    ReplyDelete
  2. nor > yup...mana tahu dpt lampu ikea tu..kak aima nak lilin je...khee

    puteri iqa izyan>... . tq tq, iqa dh join?jom....

    ReplyDelete
  3. salam aima..
    terima kasih join GA abg eq...
    abg eq dah linkkan dgn blog abg eq...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...