Thursday, May 12, 2011

Bahaya Sgt FB

dalam duk takde keje, tangan gatal2 nak cari nama serupa kat FB
search ler, xde nama yang serupa tapi penemuan lain lak terpacul
result masa buat space dlu...khee..lama tu tahun 2000 tu
search result kat bing web result
bahaya sangat fb ni, memudahkan pencarian tu,
tak terlintas ke web fke utm pun
dapat tengok result zaman lama
yang ku sendiri tak tahu pun nak tgk kat sana
tu satu yg ada nama penuh tu
ada lagi banyak search result yg di detect oleh bing yang keluar kat fb,
siap no ic....
huhu..bahaya bahaya

2 comments:

  1. uisshhh...siap kuar result ker??
    mmg bahaya...cane nk wat tuh??huhu

    ReplyDelete
  2. salam,

    sebab tu fb tu kena pastikan set privacy setting baik2.

    wslm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...