Friday, May 6, 2011

Angka dan Nombor - 304


sedar tak sedar dah setahun mingzhu melalui dunia blogspot,
satu collection peribadi, dapat dari email, fb, tagged, surat khabar dan majalah serta buku buku yang dibaca, kadang kadang tercoret luahan perasaan, rasa sedih rasa kecewa rasa gembira, ia semua terapi jiwa, dalam meniti dunia maya ini blogwalking dah jadi hobi, tambah pengetahuan, bahan bacaan dan juga kenalan....macam macam tipspasal dunia blog, masakan serta kehidupan.
Nasib baik tuan punya blog belum ada kamera digital mahupun dslr sendiri, klu x macam macam lagi ada....dalam duk merapu ni, counting followers telah menunjukkan angka ke 304, wow.....TERIMA KASIH BUAT SEMUA FOLLOWERS ,
dalam hati ada plan,
nak hadiahkan followers macam macam,
tapi tak terbuat,
namun di kesempatan yang ada ni,
no 333 menjadi pilihan,
kepada yang bertuah,
akan ada buah tangan

ku tggu angka 333

2 comments:

  1. tahniah kakAima..betul la kan, kita duk menyonteng ala kadar pun boleh ilang segala yg ada lam kepala kan kak..mmmm agaknya siapa la yang bertuah tu ye...

    ReplyDelete
  2. nor > aaa....lepas perasaan....tp cover2 lagi tu...klu la x perlu control2 lagi lega....haha...tu la, bila semangat dh pulih nnti kita cari org bertuah bg pengunjung lak, nnti kak aima nak amik counter dekat nor punya blog tu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...