Sunday, April 17, 2011

Minggu Ke 3 sudah...


Dalam menghitung hari, ari ni dah 17 april 2011, cepatnya masa berlalu, setiap hari ada cabarannya dan setiap hari ada kebaikannya dan dukanya.....moga ari ini lebih baik dari semalam.....diam itu emas, tulisan itu senjata, ....THE POWER OF WORDS

Hari ini ada satu petua - untuk jadikan badan sihat, ringan dan bertenaga
amalkan meminum minuman tradisi air rebusan serai bersama halia, kulit kayu manis dan lada hitam setiap pagi dan malam

CANTIK DI MATA CANTIK DI HATI - bibir yang manis ....THE POWER OF WORDS

lip defense sebamed baik
untuk bibir kering dan merekah
tanpa perasa dan bervitamin E
bagi menghasilkan bibir manis bekilauan

2 comments:

  1. waaah..bagus info ni..lepas ni kena rebus semua bahan2 tu..lagipun barangan dapo, senang nak dapat..murah pun murah kan hehe..

    ReplyDelete
  2. nor > aaa, semua ada kat dapur.....time rasa lemau tu klu nk dpt tenaga blk minum la tea ini...khee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...