Wednesday, March 2, 2011

bayaran saman dilanjutkan lagi 10 hari

Lor, di lanjutkan lagi sepuluh hari eh...baiknya hati kerajaan....kalau gi check sekali lagi mesti ada lagi saman ke apa ni...ikhs....jangan la....nak patah kaki den beratur hari last, huhu, kenapa tak cakap awal2, takde la nak pengsan kat dalam balai traffic tu, dah la panas hidung campur panas hati dekat pakcik pakcik yang potong barisan tu....
Apa apa pun terima kasih kerajaan, yang pasti lelaki dari penang yg ada 200 lebih saman yang bayar rm13k tu pastu geram sebab mencari duit mengejar dateline....namun beliau telah selamat menjalankan tanggung jawab menjelaskan saman secara langsai dengan sejumlah wang sebanyak rm13K (duit muka honda civic hibrid)....

maka ini pada sesiapa jua yang masih ada saman tertunggak guna la peluang ini sebaik mungkin, anda yang kena saman kerana kesalahan anda maka bayarlah saman anda, gunakan kesempatan potongan 50% ini......

serang balai traffic marang.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...