Sunday, December 5, 2010

clear face bar (bar jerawat) - PRODUCT REVISION


highly anti bacteria
cleanses 3 times better than normal soap but gentle to skin
non drying, highly moisturizing
promote healing

sabun jerawat yang mujarab abad ini,
menghilangkan jerawat , whiteheads, blackheads
paling bagus untuk kes jerawat batu, yang bernanah semua tu
clear face bar akan cepat mengeringkan semua nanah nanah itu
jerawat yang merah merah tu akan cepat pudar

* bole didapati di semua farmasi dan klinik-klinik terpilih

4 comments:

  1. Shag pernah pakai ini. Kulit muka kering, lepas tu setat lah muka berminyak. Hmph. Menyesal dulu pakai sabun ni ;'(

    ReplyDelete
  2. ye ke shag...muka berjerawat dok masa tu?...sabun ni sesuai utk yg ada problem acne ,...klu hok comel maybe ada effect la...

    ReplyDelete
  3. t kasih bkongsi maklumat.
    dh tua2 ni tak ada sgt lah masalah berjerawat ni tapi kulit kering tu mmg ada. maklumlah hormon dah kurang. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...