Sunday, October 31, 2010

mencari identiti blogger yang hilang

nak cari identiti la jugak sebab macam dah lama dah hilang, sibuk dgn kerja smpai diri sendiri dah tak kenal.....ini tugasan en wanzi, sahut la jugak....mcm best..

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you.

mingzhu - aima
1. suka sangat membaca, semua bahan bacaan
2. suka sangat koew tiew goreng dgn nasi goreng
3. minum pulak dgn ice lemon tea dan kopi O
4. minat giler dgn X5 tp x nak miliki
5. tabiat x bole nak ubah, cakap kuat, kuat kacap...haha
6. lorat gaduh, keje nak cepat je...haha..laju je, speed trap byk lagi belum bayar.
7. tak kisah la orang nak anggap pe, nak kata pe, yang penting sendiri keje sendiri cari duit.
8. benci dgn jiran yang tak tahu respect jiran, klu rasa alim, jgn ingat org jahil
9. misi terhebat, financially free by age 40
10.rasa macam tak bole hidup tanpa internet
11. pertama kali jatuh cinta dgn lagu indon iaitu pd lagu maha melihat tu la
12. selalu ketemu kwan2 yang baik2...yg tak baik tu mesti ada rasa cas -ve awal2
13. sejak keje dgn sebamed ni suka sgt guna liquid sebamed
14. masih ada dua belah nenek, nenek belah mak sporting abis, nenek belah ayah tak kenal pun.
15. nak jugak pelihara arnab, nak letak nama arnab jantan jeff dan arnab betina jess, tapi belum ada rezeki
16. suka sangat dengan air , almaklum la aquarius, tak dapat tgk air terjun, dapat tgk air hujan pun jadi la
18. sejak duk KT ni, pantai la tempat menenangkan jiwa,pantai tok jembal, pantai telipot, pantai airport, pantai batu buruk dan paling best pantai merang
19. nak sangat berjaya dalam bidang insuran, tapi ilmu belum di dada, kan ku cari lagi.
20. hari2 buka blog cmg, peminat fanatic dah ni, sbb first time buat roti guna resepi cmg jadi dan terpuji...hehe
21. masa duk shah alam,tak lekat kat rumah,merayap je,bila duk KT, terperap je...huhu
22. rindu kat adik2, syg kat ma
23. rindu kat arwah abah, 25 yrs meninggal ,
24. pengorbanan ibu tetap di hargai ke akhir hayat walau bgmn sekali keadaan
25. wah jd macam luahan hati dalam pengenalan diri, ayat akhir utk my identiti , i am who i am tercipta untuk menjadi umatNYA.

settle 25 dan tagged blk kpd wanzi....hehe, tak nak kpd org lain sbb kesian nnti depa nak cari 25 ayat identiti diri....


5 comments:

  1. kalau pakcik la...dah tak tau nak tulis apa...huhu

    ReplyDelete
  2. pakcik > ye la tu, u hav too much words actually...hehe, mmg dalam kepala otak masa siapkn 25 ayat tu adalah pakcik tapi kesian lak kot nnti tlebih2 ayat pakcik lari la dr projek...hehe...

    ReplyDelete
  3. Tima kasih aima.... projek ini menguji kesabaran kita dalam dunia blog... tima kasih sudi menyahut cabaran... wanzi bagi markah penuh 500%.... ada juga persamaan dengan wanzi ye.... tq

    ReplyDelete
  4. wanzie > 500%..wow....hehe....mesti ada sbb biasanya kita akan jadi pd org sekepala ngan kita...hehe

    ReplyDelete
  5. 22. rindu kat adik2, syg kat ma

    betul ker nih????

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...