Sunday, September 5, 2010

kad raya UNICEF



nota; ini kad raya yg ku dpt melalui email, satu2 kad raya yg dpt dlm inbox yahoo....dah takde kawan nak send kad raya tru email lagi ke?...ikhs...iyer...semua org sekrg lai senang bg kad raya tru fb je, satu kad raya kongsi rmai2, satu kad raya tagged semua kawan....ikhs....namun kad ini ku sayang dan sebb itu save kat blog...ada masa ku akan bercerita pasal unicef lak, tunjuk kad raya dlu....hehe....more about unicef kat sini www.unicef.org/malaysia

sumber; unicef, yahoo mail

2 comments:

  1. salam,
    singgah untuk mengucapkan:

    1. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

    2. Semoga segala doa, ibadah dan taubat kita dimakbulkan-Nya dan semoga berbahagia dunia akhirat.

    3. Terima kasih sudi menjalin silaturrahim yang sungguh bermakna & berkongsi pengalaman yang sangat berharga.

    4. Terima kasih juga kerana sentiasa memberi sokongan.

    5. Berhati-hati di jalanraya.

    ReplyDelete
  2. terima kasih en piewahid, selamat hari raya....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...