Wednesday, September 22, 2010

honey apple3

Belek2 metro hari ni ternampak la iklan yg bermodelkn nabil, minuman kesihatan Honey Apple3, amende tu.....search engine menemukan ceritanya,...sememangnya apple adalah ejen pelawas yang amat baik maka bertepatan la dgn produk yg di promosikan nabil ini,

Satu minuman nutrien yang telah diterima umum sejak beberapa abad dahulu. Membantu badan kita untuk membakar makanan yang telah kita makan. Menukarkan makanan menjadi tenaga dan amat berkesan untuk kelangsingan badan. Keletihan boleh menyebabkan pengeluarkan asid laktik dan menjadikan bendalir badan kurang berasid. Pada masa yang sama ia juga bermanfaat untuk menyerikan kulit dan mengelakkan keletihan. Produk ini dapat menyediakan satu minuman aromatic yang tidak merosakkan perut-usus. Minumlah “HONEY APPLE 3” dengan kerap untuk mengekalkan kelangsingan badan dan kecantikkan diri disamping menjamin kesihatan.

Cuka epal adalah cairan hasil fermentasi buah epal segar. Mengandungi pectin, jenis serat larut air yang dapat mengikat kelebihan kolesterol dan logam berat dalam saluran usus dan membuangnya keluar.Sebagai info sahaja, kononnya orang mesir zaman dahulu memanfaatkan cuka epal untuk mengatasi masalah berat badan. Cuka epal juga telah digunakan semenjak ratusan tahun untuk mengurangi nyeri pada arthritis, mengubati sakit kerongkong, jerawat dan ganguan kulit yang lain, hipertansi, rambut berkelumumur, kulit terbakar “sun burn” dan peningkatan kadar kolesterol. Walaupun aroma dan rasanya masam, CUKA EPAL TIDAK MENINGKATKAN KEMASAMAN TUBUH. Dengan catatan, PRODUK HARUS DIBUAT SECARA ORGANIK DAN DIAMBIL DARI EPAL YANG DITANAM SECARA ORGANIK JUGA (tidak menggunakan baja dan racun kimia). Produk cuka epal organik sudah terbuktikan dan efektif, termasuk boleh diambil oleh kanak-kanak.


nota; bgus ni, esok kena p Giant survey rege, klu mampu milik rembat terus

sumber; harian metro dan www.honeyapple3.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...