Friday, August 13, 2010

ramadhan


cerita ramadan; hari ini hari ke 3 berpuasa, macam macam rasa, dan bulan puasa la paling best, boleh makan sedap2, minum macam2 jenis air, hari ni hari pertama berbuka di rumah, hari pertama puasa berbuka di kemaman, air teh bunga dengan nasi lemak sambal sotong serta lepat pulut, hari ke2 berbuka di mesra mall, kertih, 100plus sebab nak ambil tenaga drive balik KT, makan tosei dgn keow tioew kantonis, ..pergh, bulan puasa banyak pilihan makanan....syoknya dan yang pastinya ari ni berbuka dengan ayam percik sbb kat dapur aroma kuah percik dah smpai bilik......huhu
maintain berat badan....hehe



2 comments:

  1. alhamdulillah terhadap nikmat yang diberikan.

    p/s- kalau ada masa jom jenjalan blog saya tengok video. TQ

    ReplyDelete
  2. hee....syukur....bereh, ari ni bru bole jln2, time outstation x sempt nk bw

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...