Wednesday, June 16, 2010

bila dh kena outstation, ....

nyandar keletihan,
bila dah kena outstation,
nak buka blog pun x sempat
dh la hobinya baca blog org lain,
dlm lalok2 pun baca gok
mggu ni letih ler,
dungun-paka-kertih,

namun berblog dah jadi satu hobi,
walau letih mana, ku kelih gak walau seminit
pg sempat lagi post entry sebelum ke paka
wei dh lambat ni...haha...

apa yang best berblog ni?
1. bole tulis mcm2
2. jumpa kwan baru
3. dapat ilmu dn pengetahuan
4. dapat tgk pic yg best2
5. hobi membaca bukn setakat pd buku
kat blog pun membaca


8 comments:

  1. Suke puak tgOk pasu canggih niew

    ReplyDelete
  2. pull, tanam la bunga dlm pasu suar gok...ada berani?

    ReplyDelete
  3. ha...kalau aku paling suka out station...selalunya kalau out staion nilah dpt release tension...tapi lain orang lain minatnya kan...aku beli pasu kecik dkt cameron highland dh jadi apa ntah...etrbiar jer nampak gayanya

    ReplyDelete
  4. salam..akak setuju semua yang kamu tulis tu

    ReplyDelete
  5. remedy > mmg best outstation tp x sempt berblog la...

    ReplyDelete
  6. kak ina, paling best lg tgk maknan, kat blog akak tu...

    ReplyDelete
  7. pokcik> ye la, demi pokcik mokcik keje baik2....nnti pokcik report kat bos mokcik susah la mokcik...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...