Sunday, May 30, 2010

Join Contest Abg Eq - Slogan untuk abg eQ


Sila click link di bawah untuk terus ke entry contest & syarat penyertaan,
http://eqbalzack.blogspot.com/2010/04/yeah-ini-dia-contestnya.html
lagi sehari je

"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana.................."
mula mula tengok blog ini, saya terpikat dengan gambar gambar yang memang fotogenik, mengancam selera dan menyejukkan mata.
ceritanya bersahaja, santai dan center.


(sy ikut abg eq, tulisan duk center gak....hehe)

dan yang penting, keramahan abg eq menjawab setiap komen satu persatu mendekatkn jiwa antara pengikut abg eq,
dan yang lagi penting, abg eq mengingatkn sy kepada lecturer physic sy kat uitm
en mohd hanapiah (kt mn ntah en skrg)
dgn beg doraemon dia
physic subjek kegemaran dan subjek score.

3 comments:

  1. SALAM AIMA....
    abg eq dah linkkan dgn peserta lain...
    thanks so much ok...
    nntkan keputusan nnt...hehe

    ReplyDelete
  2. good luck! dah menang rm100 nanti jangan lupa belanja double mcdeluxe! :P

    ReplyDelete
  3. tggu keputusan....aidi, dr belanja double mcdeluxe tu, baik banjer kepok lekor...jom mai ganu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...